Склад |
Bor 17% |
---|---|
Тарна одиниця |
12 кг |
|
|
Спосіб оброблення |
Обробка насіння |
Культура |
Виноградники, Картопля, Кукурудза, соняшник, Рапс, буряк, Соя, Томати |
Мета внесення |
підвищення цукристості плодів, поліпшення запилюваності |
Країна виробництва |
Україна |
Площа оброблення |
до 5 га |
Норма робочевого розчину |
200-300 л/га |
Мікродобриво Спідфол Бор розроблялося на основі борної кислоти (потому рослини можуть засвоювати бор тільки у формі іонів), але з низьким рівнем кислотності (рН). Застосовують його і для профілактики, так і для підживлення рослин у листі, що вимагають бору. Переваги цього мікродобрення в тому, що в нього немає їдкого запаху, також не містить пилу, має однорідний склад і не розтікається. Має в складі ад'юванто, тобто не змивається водою з поверхні листя. У своєму складі Спідфол Бор містить 17% доступного бору для культур, обробляються рослини на аркуші. Внесення цих добрив впливає безпосередньо на саму врожайність і якість одержуваного врожаю. Досить добре та дуже швидко повністю розчиняється у воді, у складі немає натрію й хлору, тому не обпікає листя рослин.
Застосовують Спідфол Бор на такі культури:
- соняшник: 7-10 листя — 1 кг/га;
- кукурудзу: 5-7 листя — 1 кг/га;
- соя: бутонізація — 0,6-1 кг/га;
- ріпак озимовий: у фазі розетки (осінь) — 0,6-1 кг/га;
- розетка-стельова (весна) — 1-2 кг/га;
- бутонізація — 0,6-1 кг/га;
- томати: бутонізація — 1 кг/га;
- цукровий буряк: 6-8 листя — 1-2 кг/га;
- змикання листя в низці — 1-2 кг/га;
- картопля: початок формування клубнів — 1 кг/га;
- виноград: фаза бутонізації — 1,5 кг/га;
- після збирання врожаю гречки — 3 кг га;
- бутонізація — цвітіння — 1 кг/га.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Терра Тарса Україна |
Вид добрива | Борна кислота |
Препаративна форма | Порошок, що змочується |
Концентрована форма добрива | Так |
- Ціна: 1 600 ₴