Раннеспелый сорт. Вегетационный период от всходов до созревания 45-60 дней. Корнеплоды округлые, гладкие, бело-кремовой окраски, диаметром 4-6см, массой 60-80г. Мякоть белая, плотная, сочная, приятного вкуса. Репу можно высевать несколько раз за сезон. Для летнего потребления, семена высевают весной, а для зимнего – летом. Используют в домашней кулинарии в летний и осенне-зимний период.
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості 45-60 днів. Коренеплоди округлі, гладкі, біло-кремового забарвлення, діаметром 4-6см, масою 60-80г. М’якуш білий, щільний, соковитий, приємного смаку. Ріпу можна висівати кілька разів за сезон. Для літнього споживання, насіння висівають весною, а для зимового – літом. Використовують в домашній кулінарії в літній та осінньо-зимовий період.